BouwTag, de nieuwste oplossing in materieelbeveiliging. Compact, efficiënt en goedkoop. Dé oplossing voor elk materieel waar u vaak naar zoekt en of diefstalgevoelig is. Dankzij het compacte formaat past het in of op ieder materieelstuk. De BouwTag is zonder kabels eenvoudig te bevestigen in 10 seconden, kortom geen installatie kosten. De robuuste en bouwbestendige Traceertag heeft daarnaast een batterijduur tot maar liefst 6 jaar.

Het zoeken en weer vinden van materieel is de uitdaging van elke materieelbeheerder of ondernemer. Het kost niet alleen tijd, maar heeft ook invloed op de bezettingsgraad van uw materieel. Dit kost veel geld, bijvoorbeeld door onnodig inhuren. Conventionele oplossingen zoals GPS Track en Trace zijn vaak kostbaar, onbetrouwbaar en storingsgevoelig. Daarnaast werken ze altijd met een voeding. BouwTag biedt hier een oplossing. Een compacte traceertag op batterij geschikt voor alle materieelstukken. Van bouwlaser tot minigraver en trilplaat. Met de handige APP heeft u altijd uw materieel inzichtelijk.
H

Helaas is diefstal van allerlei materieel vaak aan de orde. Vervanging kost geld, maar stilstand nog meer. Het werk moet door. Beveilig je kritische bedrijfsmiddelen snel en goedkoop met BouwTag. Gestolen bedrijfsmiddelen kunnen teruggehaald worden door het noodsignaal van de BouwTag.

via: Visser Assen