Leden van branchevereniging VERAS stellen op 22 september 2018 hun sloop- en asbestverwijderingslocaties open om Nederland kennis te laten maken met het slopersvak.
Hoe ziet slopen anno 2018 eruit? Wat gebeurt er met alle materialen die vrijkomen tijdens de sloop? Wat is circulair slopen en welke rol heeft de sloopaannemer in de Circulaire Economie? Hoe is het om te werken in de sloop- en asbestverwijderingsbranche en welke opleidings- en carrièremogelijkheden biedt deze sector? Op 22 september 2018 – Demolition Day – is iedereen welkom op de slooplocatie om antwoord te krijgen op deze en vele andere vragen.
Waarom VERAS Demolition Day organiseert
VERAS is dé branchevereniging voor sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven. Met 100 leden en meer dan 20 donateurs vertegenwoordigen wij een belangrijk deel van de sloop- en asbestverwijderingsbranche. Op Demolition Day willen we Nederland graag laten zien in wat voor geweldige branche wij dagelijks ons werk doen en hoe trots we zijn op ons mooie vak. We willen de verschillende functies in het slopersvak en in de asbestverwijdering én de carrièremogelijkheden onder de aandacht brengen. Wist u bijvoorbeeld dat er een MBO opleiding Slopen is? Tevens willen we de bijzondere en interessante rol laten zien van de sloopaannemer als grondstoffenleverancier voor de Circulaire Economie. Wat gebeurt er met de materialen die vrijkomen tijdens sloopwerkzaamheden? Kom het allemaal te weten op Demolition Day!
Welke slooplocaties doen mee?
Op de website http://www.demolitionday.nl/ ziet u welke leden van VERAS op 22 september 2018 hun projectlocatie(s) of hun eigen bedrijfslocatie openstellen voor publiek en waar deze locaties zich bevinden. Onze leden geven ook alvast een voorproefje van wat u op Demolition Day op hun sloop- of bedrijfslocatie kunt verwachten. Er zit er altijd wel één bij u in de regio!
Via de website en onze speciale nieuwsbrief (inschrijven via de website) houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Demolition Day en de locaties die u kunt bezoeken.
Demolition Day is leuk en interessant voor iedereen!
Iedereen is welkom! Of u nu al bekend met het slopersvak of niet: Demolition Day is een dag voor iedereen, voor jong en oud. Onze leden ontvangen u graag op hun project- of bedrijfslocatie om u te laten zien en ervaren dat slopen een prachtig en dynamisch vak is. Zet 22 september 2018 dus alvast in uw agenda en komt allen naar de slooplocatie voor een geweldige ervaring!
Over VERAS
VERAS is de grootste branchevereniging voor sloopaannemers en asbestverwijderaars. VERAS bestaat uit 100 leden en ruim 20 donateurs en bruist van activiteit! We nemen deel aan beurzen zoals de Bouwbeurs en Asbestos, hebben een eigen presentatiefilm, en organiseren regelmatig interessante netwerkbijeenkomsten voor onze leden en donateurs.