MBS beton B.V.

  621
  MBS Beton BV

  Postadres: Postbus 115
  Postcode: 3760 AC
  Plaats: Soest

  Bezoekadres: Energieweg 2 
  Postcode: 3762 ET
  Plaats: Soest
  Provincie: Utrecht

  Telefoon: 035 – 5881839
  E-mail: info@mbsbeton.nl
  Website: www.mbsbeton.nl

  MBS Beton ‘Uw keerwandspecialist’
  is onderdeel van de MBS holding. Wij produceren diverse prefab betonproducten waaronder:

  MBS Beton richt zich zowel op de infra als op de agrarische sector. De kracht van MBS Beton zit hem in de korte lijnen die de organisatie kent. Een eerlijk en passend advies in het voortraject in combinatie met het leveren van een goed product zijn punten waar onze relaties voor kiezen.

  Binnen de infrasector zijn tal van mogelijkheden als het gaat om de toepassing van keerwanden. Hierbij kunt u denken aan hellingbanen, gemeentewerven en grondkerende constructies binnen de infra, eventueel geschikt voor zwaar verkeer. Ook kunnen wij u vloerplaten aanbieden welke geschikt zijn voor zwaar verkeer. Naast de standaard uitstraling leveren wij keerwanden met een verdikte ‘kop’ of een in hoogte verlopende bovenzijde. Ook kunnen wij keerwanden leveren in de door u gewenste kleur en met patroon of met de zichtzijde voorzien van een structuur.

  Binnen de agrarische sector levert MBS Beton complete sleufsilo’s. Gezien het groot aantal type sleufsilowanden hebben wij voor iedere toepassing de juiste oplossing. Tevens is MBS Beton de juiste partij voor u als het gaat om erfverharding, verharding voor sleufsilo’s en opslagterreinen en kavelpaden. Wij realiseren zowel kleine mestopslagen als grote sleufsilo-opstellingen.