Wat levert het je op?

Dit bied ik jou:

Je krijgt van mij een mooi diploma niveau 3 Allround Vakman grond-, weg en waterbouw mee. Tijdens je stage krijg je mooie ervaringen mee met uiteraard een stagevergoeding. De opleiding duurt maximaal 2 jaar maar als het heel goed gaat kun je deze opleiding ook in een kortere periode succesvol afsluiten.

Wat ga jij doen?

De uitspraak ‘met de handen in de mouwen’ ken jij niet! Of het nu hartje zomer is met een blauwe lucht en 30 graden, of een gure winter met veel sneeuw, jij blijft altijd bezig! Jij past je helemaal aan op het weer en je krijgt er energie van als je meters maakt.

Hoe ziet het leertraject er uit?

Heb je mij laten weten geïnteresseerd te zijn in een opleiding als Allround Vakman grond-, weg en waterbouw? Gefeliciteerd! Dit is de eerste stap van jouw mooie carrière. Ik nodig jou dan uit om eens kennis te maken met mij en onze organisatie. Zo laat ik je graag mijn enthousiaste collega’s zien welke jou gaan klaarstomen om een eigen stempel te drukken op mooie projecten. Natuurlijk moeten we ook wel wat serieuze zaken bespreken zoals jouw eventuele vooropleiding, jouw ambities en voorkeuren. Valt mee toch? Zo streng zijn we niet.

Tijdens deze 2 jarige opleiding ga je ook stage lopen of werken en ga jij je nog verder specialiseren als Allround Vakman grond-, weg en waterbouw.

Beroepsvoorbeeld:

Wanneer je gaat werken als Vakman GWW zullen jouw opdrachtgevers hoofdzakelijk aannemers en overheidsinstellingen zoals Rijkswaterstaat, waterschappen en provincies zijn.

Wanneer er een opdracht binnenkomt word jij er op gezet. Je zal daar beginnen met het verwijderen van obstakels zoals bestrating en begroeiing, kabels en leidingen en het plaatsen van de verkeersafzetting volgens de tekening en opdracht. Vies worden vind jij geen probleem want je zal geregeld onder het maaiveld en onder de waterspiegel werken. Mocht je nog geen spierballen hebben, dan krijg je dat met dit werk wel. Werk aan de infrastructuur gebeurt vaak in een drukke en gevaarlijke omgeving. Verkeersdrukte, diepe bouwputten, zware constructieonderdelen en nachtelijke werkzaamheden maken dat het werk regelmatig risicovol is. Er wordt gewerkt in verschillende ploegen.

Als allround Vakman GWW bedien je machines zoals compressoren, pompen en verdichting apparatuur. Verder werk je met handgereedschappen en elektrische, hydraulisch en pneumatische gereedschappen. Je werk voornamelijk in ploegverband waarbij jij de aanwijzingen geeft aan andere collega’s.

Wat neem jij mee?

Toelatingsvoorwaarden:

Om in aanmerking te komen voor deze opleiding vraag ik een niveau 2 Vakman Grond-, weg en waterbouw opleiding, een vmbo beroepsgerichte diploma of een andere bij ministeriele toegewezen regeling.

solliciteer hier