Wat levert het je op?

Dit bied ik jou:

Je krijgt van mij een mooi diploma niveau 1 Assistent bouw en infra mee. Tijdens deze stage krijg je mooie ervaringen mee met uiteraard een stagevergoeding. De opleiding duurt maximaal 1 jaar maar als het heel goed gaat kun je deze opleiding ook in een kortere periode succesvol afsluiten.

Wat ga jij doen?

Wanneer je langs een bouwput loop vraag jij je altijd af hoe het er aan toe gaat in de bouw. Je ziet verschillende teams werken. Soms per twee en andere keren met meerdere. Je ziet jezelf er al helemaal staan met een geel vest en daarom wil jij je laten opleiden richting een mooie baan in de bouw.

Hoe ziet het leertraject er uit?

Heb je mij laten weten geïnteresseerd te zijn in een opleiding als assistent bouw en infra? Gefeliciteerd! Dit is de eerste stap van jouw mooie carrière. Ik nodig jou dan uit om eens kennis te maken met mij en onze organisatie. Zo laat ik je graag mijn enthousiaste collega’s zien welke jou gaan klaarstomen om een eigen stempel te drukken op mooie projecten. Natuurlijk moeten we ook wel wat serieuze zaken bespreken zoals jouw eventuele vooropleiding, jouw ambities en voorkeuren. Valt mee toch? Zo streng zijn we niet.

Tijdens deze opleiding ga je ook stage lopen en leer je een vakman assisteren bij het werken aan bijvoorbeeld gebouwen, wegen en bruggen. Je bewerkt materialen en je bouwt constructies.

Wat neem jij mee?

Wat vraag ik van jou?

  • Jij kan goed samenwerken
  • Aanwijzingen opvolgen is voor jou geen probleem
  • Je werkt netjes en veilig

solliciteer hier